Berlinger haus serpenyő 24 cm

★★★★☆

Gondolom, valami berlinger haus serpenyő 24 cm vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb berlinger haus serpenyő 24 cm kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Miért vásároljon Berlinger haus serpenyő 24 cm?

Bárki, aki valaha is megpróbált pizzát készíteni egy mikrohullámú sütőben, tudja az ilyen előkészítés egyetlen mérsékelt eredményét. De van egy másik út is! Manapság van egy speciális berlinger haus serpenyő 24 cm pizza funkcióval (más néven Crisp funkció), amellyel a pizzák sokkal ropogósabbak és ízletesebbek.

Facebook Ireland Limited, Google Ireland Limited, Pinterest Europe Limited, Microsoft Ireland Operations Limited, OS Data Solutions GmbH & Co. KG, Otto Group Media GmbH, Ströer SSP GmbH .

Fontos, hogy minden használat után tisztítsa meg a konyhai asszisztensét. A sugárzás miatt a kis fröccsenések gyorsan kiszáradnak, majd nehéz eltávolítani őket. A legjobb, ha nedves ruhát használ, és törölje le a főzési helyet.

Mivel a gőzfőzési funkcióhoz vízgőzre van szükség, a Kombi berlinger haus serpenyő 24 cm egy víztartály található ezzel a funkcióval. A mikrohullámú sütő melegíti a vizet, és főzni használja a gőzt.

Tökéletes egy ember vagy család számára. Ideális kis és nagy háztartási konyhákhoz, apartmanokhoz, kávézókhoz, szállodákhoz, vendégházakhoz, éttermekhez, irodákhoz és tanári szobákhoz, valamint otthon mozgó hallgatókhoz.

A munkalapi sütő könnyen illeszkedik a konyhai pulthoz, hogy melegítse az ételt vagy főzze, ha szükséges. A termék egyedülálló tulajdonsága az inverter technológia, amely folyamatosan nagy teljesítményt nyújt. A turbó leolvasztása jelentősen lerövidíti azt az időt, amely alatt a sütő felolvasztja az ételt, ami viszont sokkal gyorsabban segíti az ételek elkészítését.

A szekrényben speciális berlinger haus serpenyő 24 cm használható. A hőelvezetést kifejezetten egy telepítéshez igazították. Megfelelő telepítési kerettel is rendelkeznek.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben